BTC-valganalytikere hevder bjørn, mens markedet ellers viser seg

I løpet av de siste tre ukene klarte ikke Bitcoin Future konsekvent å bryte forbi 9.400 dollar motstandsnivået, og hadde ført til at noen analytikere direkte ble skeptiske til et sannsynlig positive resultat.

Peker på en ting og rettferdiggjør en mengde ting

Støtten for $ 9000 har holdt seg sterk de siste 50 dagene, nå, men denne konsistensen fører til at media og forståsegpåere endrer taktikk. Nå for tiden gir de mer og mer oppmerksomhet til enhver indikator som viser en litt negativ stemning.

Dette kan sees på kryptomediet som i stor grad fokuserer på 25% skjevhet av Bitcoin for å bevise at Options-handelsmenn går på bearish på kort sikt. Virkeligheten har imidlertid skuffet dem, ettersom det er mer å forutsi handelsbevegelser enn å ta et enkelt datapunkt og kaste bort spekulasjoner.

Mange ting å tilskrive

Alternativ-trading konseptet med skjevhet er en sammenligning av volatilitetsratene i samtalen og salgsopsjoner som har samme utløpsdato. Et positivt skjev indikerer at salg har større volatilitetsnivå enn samtaler, noe som da indikerer en høyere forsikringskostnad når det kommer til en prisnedgang.

Den typiske forutsetningen for dette er da at investorene har et mer bearish sentiment. Dette skyldes hvordan nedsikring blir dyrere enn oppside. Likevel, når den dypere analysen er gjort, er det tydelig at dette ikke er så klart som det pleier å være

Likviditet på Bitcoin Perpetuals Exchange FTX stiger opp

Samlede data viser forskjellige resultater

Den første slike indikatorer er det faktum at dette nivået ikke er nytt, men det er faktisk ganske vanlig å se et skjevhet på 25% i kryptobransjen. De vanligste slike tiltak bruker et 25% delta, som i utgangspunktet betyr at opsjoner er priset med en 25% sannsynlighet for å oppstå.

Slik det ser ut nå, hadde det 30 m lange delta skewet nådd sitt høydepunkt 21. mai 2020, der det klokket inn på 23%. Dette tilsvarer det dobbelte av dagens verdi på 12%. På samme tid viste opsjonene på 3 måneder en lignende bevegelse, ettersom de forrige toppene ble registrert på 6%, med den faktiske verdien på 4%. Dermed er det skjevt akkurat nå ikke noe utenfor normen, eller direkte bearish, det er bare Bitcoin som det er.

Futures Premiums nøkkeldatapunkt, også

En annen kritisk ting å ta i betraktning er premien i futures markedet når det gjelder bytter og evigvarende. Langsiktige kontrakter har en tendens til å handle noe høyere. Denne situasjonen kalles contango, og signaliserer et sunt marked, i stedet for et bearish.

Dermed er ikke en enkelt indikator virkelig veien å gå for å gi et oversiktlig bilde av markedet når det gjelder Bitcoin-opsjoner, ettersom bransjen for øvrig fremdeles er en veldig ny samlet sett. Ytterligere forvrengninger kan skje takket være markedets beslutningstakere selv, som kanskje ikke er interessert i å ha risiko for markedets underforståtte volatilitet.